loading...
Начало | Водещи | Открити са останки от човешко тяло след пожар

Открити са останки от човешко тяло след пожар

Водещи 0 Прочетено: 110250 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Открити са останки от човешко тяло след пожар
Открити са останки от човешко тяло след пожар на къща в златаришкото село Сливовица, пише „Дарик“.

След като овладели пожара и разчиствали местопроизшествието, пожарникари се натъкнали на обгорял труп. Сигнал за инцидента е подаден а на 28 ноември около 22:00 часа. Унищожени са 90 кв. м. разгъната площ от къщата, домашно имущество и 3 куб.м дърва за огрев. Огнеборците са успели да спрат пожара, преди да стигне до съседните две сгради.

Причините все още се изясняват. Произшествието е ликвидирано от Районната служба ''Пожарна безопасност и защита на населението'' в Елена с един пожарен автомобил и трима пожарникари.

Домашно имущество е унищожено при друг пожар в къща в с. Полски Сеновец. Огънят е лумнал в резултат на неправилно боравене с отоплителен уред. Гасени са още два пожара, без материални загуби, съобщават от полицията. Неправилно ползване на отоплителни уреди е причинило пожар и на къща в Горна Оряховица. В пламъците са изгорели 20 м. ел.-инсталация и 2 кв. м. гредоред. 11 кв. м. таван са унищожени и при пожар в къща в с. Драганово, предизвикан от строителна неизправност в комина, пише още „Дарик“.

Четете още:

Изгоря сграда – незаконен дом на 45 бежанци

След кражбата на километър кабели, сграда се запали в Асеновград (ВИДЕО)
криминални новини останки Пожар тяло
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5