Начало | Водеща тема | Шок! Шивачка роди и изхвърли бебето си в Калофер

Шок! Шивачка роди и изхвърли бебето си в Калофер

Водеща тема 0 Прочетено: 304 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Шок! Шивачка роди и изхвърли бебето си в Калофер
Шок! Шивачка роди и изхвърли бебето си в Калофер
38-годишна шивачка от карловското село Васил Левски роди и захвърли бебето си в храстите. Инцидентът е станал вчера, по време на смяната й в „Интендантско обслужване“ - Калофер, пише "Дарик". По време на работа на жената й станало зле, затова бригадирката на смяната я е освободила. Шивачката си взела багажа, излязла извън завода и най-вероятно родила в гората край Калофер. После оставила бебето сред храстите и дърветата.


След това тръгнала към спирката на автобуса, но там й станало лошо и получила кръвоизлив. С линейка е откарана в карловската болница, където лекарите успели да спасят живота й. Никой от колегите й не подозирал, че 38-годишната жена очаква бебе. Тя била и доста пълна, така че коремът й не личал през дрехите. Бъдещата майка криела от всички, че е бременна.


Новороденото е било трето дете за шивачката, която има 2 големи деца от първия си брак. От известно време живеела на семейни начала с мъж от с. Васил Левски. „Работи при нас от януари. Много е съвестна, изпълнява си точно задълженията. Изобщо не подозирахме, че чака бебе“, коментираха от завода. Полицаи от РУП – Карлово разследват случая. За момента не е ясно дали бебето на 38-годишната шивачка е било живо или мъртвородено.


Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5