loading...
Начало | Водеща тема | Красимир Петров не се е самоубил

Красимир Петров не се е самоубил

Водеща тема 0 Прочетено: 126252 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Красимир Петров не се е самоубил
Тази версия поддържа сестра му - Мариана Петрова, с която разговаря екипът на Crimes.bg.

Тя е категорична, че Красимир Петров никога не е давал признак, че ще сложи край на живота си, още повече при обстоятелствата, при които тялото му е открито. Според Петрова, брат й не би излязъл с личните си вещи и документи, както прави всеки ден, за да се самоубие в дере край града.

Жената споделя, че са прекарали заедно деня преди Красимир да изчезне и той по никакъв начин не е подсказал, че има подобни намерения, дори е изглеждал щастлив. Тя няма информация един от най-близките й хора да е бил заплашван или да е имал врагове. Твърди, че не знае с кого се е срещнал в деня на изчезването си. Основната информация идва от разпечатките от мобилните му телефони, които полицията е изискала. От МВР не са съобщили на Мариана Петрова за нещо необичайно в разговорите на 49-годишния мъж на фаталния 6 ноември.

Припомняме, че при два случая на убийство МВР умишлено манипулира информацията относно телефонните разговори на жертвите - Мирослава Николова от Перник и Николай Йорданов от столичния квартал "Овча купел".

Загиналият Красимир Петров приживе е съдружник на сестра си в първия хоспис във Варна - "Царица Елеонора". Той е собственик на фирмата "Айс Фуудс" и е управител на „Обединена българска компания“ във Варна. Мариана Петрова твърди, че брат й е теглил заем в размер на 40 000 лева, който обаче в никакъв случай не е причина за самоубийство, тъй като е погасявал е редовно вноските по него. Красимир Петров не е имал проблеми с фирмите, с които е осъществявал бизнес отношения.

Мариана споделя, че ще търси правата си пред съда, по повод клеветата, че брат й е членувал в секта. Тя вече се е обърнала към адвоката си за консултация и уточнява, че като секта е била определена неправителствената й организация "Вяра и Надежда", която е по Европейски проект и в нея напълно доброволно участват 7 души, сред които и покойният й брат. "Вяра и Надежда" отговаря за правата на пациентите и не се занимава със сектантска дейност.

Тя заяви, че ще направи всичко възможно случаят със смъртта на Красимир Петров да не стане поредният неразрешен и че очаква назначената съдебно-медицинска експертиза на тялото му да даде отговорите на всички въпроси, възникнали около смъртта на брат й.

 
Варна Красимир Петров Мариана Петрова Мирослава Николова Николай Йорданов Самоубийство Смърт Убийство
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5