loading...
Начало | Водеща тема | Банка подарява на свои клиенти незабравимо пътуванe във Венеция

Банка подарява на свои клиенти незабравимо пътуванe във Венеция

Водеща тема 0 Прочетено: 54306 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Банка подарява на свои клиенти незабравимо пътуванe във Венеция

Защо да мечтаеш за живот като на кино, вместо да изживееш мечтите си? Незабравимо пътуване във Венеция по време на филмовия фестивал през септември ще подарят от Fibank (Първа инвестиционна банка) на свои клиенти. Наградата може да бъде спечелена по време на новата кампания на банката, разработена съвместно с Mastercard. 

Всяка извършена трансакция през периода 22 май – 22 юни 2018 г. от притежателите на кредитни карти на Mastercard, издадени от Fibank, автоматично дава възможност за участие в промоцията. Всяко плащане, без значение от стойността, увеличава шанса за спечелване на награда.

Освен големия приз – посещение за двама на най-стария филмов фестивал в Европа от 3-и до 5-и септември 2018 г. с включени самолетни билети, нощувки, трансфери и медицински застраховки, от ПИБ са подготвили и много други награди за своите клиенти.

Всеки ден от промоционалния период могат да бъдат спечелени десет билета за кино, a всяка седмица – една от пет фен карти, включващи 8 кино посещения в рамките на 30 дни. 

Повече информация можете да научите тук: https://www.fibank.bg/bg/page/4153#nasheto-predlojenie

Източник: fibank.bg

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0