loading...
Начало | Водеща тема | Ранените при касапницата в Банско са транспортирани в Пирогов

Ранените при касапницата в Банско са транспортирани в Пирогов

Водеща тема 0 Прочетено: 113274 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Ранените при касапницата в Банско са транспортирани в Пирогов

Ранените баща и син, пострадали при зверското клане с ножове пред фитнес клуб в Банско, са транспортирани  в "Пирогов".


В. Кехайов и синът му Атанас бяха ранени при свада с Георги Русков, при която той им е нанесъл множество рани с ножа си. По непотвърдена информация хладното оръжие наподобявало мачете.


Първоначално двамата пострадали бяха отведени в болницата в Разлог. Владимир Кехайов-Фифи е обезобразен след боя.  Той е с множество прорезни рани по цялата глава, включително и лицевата част. Има информация, че носът му е отрязан, а зъбите му са избити. Счупена му е и ръката. Лекарите в Разлог се опитвали да стабилизират състоянието му повече от час и половина.


След него в операционната е вкаран синът му Атанас, който е със счупен череп. Двамата са транспортирани в "Пирогов" малко по-късно.


Лекарска помощ е потърсил и Георги Русков, който е приет в хирургията с комоцио. Той е дошъл в разложката болница, придружен от роднини. Баща му коментира пред местни репортери, че за инцидента е виновен изцяло В. Кехайов.


Припомняме, че вчера около 14 ч. пред фитнес клуб в банско е станала кървава свада между Владимир Кехайов - Фифи и известния в криминалните среди Георги Русков.

Владимир Кехайов - Фифи Георги Русков клане Нанско свада
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5