loading...
Начало | Водеща тема | Главата на Куката - разцепена с мачете в масов бой в „Час Пик“

Главата на Куката - разцепена с мачете в масов бой в „Час Пик“

Водеща тема 0 Прочетено: 80514 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Главата на Куката - разцепена с мачете в масов бой в „Час Пик“
[caption id="attachment_13563" align="alignleft" width="300"]1 Камен Балбузанов - Куката[/caption]

Камен Балбузанов-Куката, приближен на сочения за наркобос Христофорос Аманатидис – Таки, е приет по спешност в МБАЛ-Бургас тази сутрин с тежка черепно-мозъчна травма, причинена при масов бой в дискотека „Час Пик“ в Несебър.

Според местни медии, в боя са участвали над 40 души, като според непотвърдена информация там е бил и Димитър Желязков – Очите. Балбузанов е приет в болничното заведение около 05:30 часа тази сутрин като лекарите са установили, че травмата на главата му е причинена от удар с остър предмет. Направена му е спешна хирургическа интервенция в отделението по Неврохирургия.

Все още не са ясни точните причини за сбиването, но се предполага, че в основата на конфликта е жена. Според очевидци на случилото се, боят се е разиграл за броени минути. Те твърдят, че не са видели Митьо Очите в заведението, но често музикалните поздрави са били отправени към лице на име Митьо.

Камен Балбузанов-Куката бил ранен с мачете пред дискотеката, след като боят бил пренесен там. Според оперативна информация, името на Куката се свързва с наркоразпространение по Черноморието и по-специално в Слънчев бряг.

Очаквайте подробности!
Камен Балбузанов Несебър Час Пик
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5