Начало | ТОП Новини | Миролюба Бенатова с потресаващи думи часове след скандалното интервю с ген. Мутафчийски!

Миролюба Бенатова с потресаващи думи часове след скандалното интервю с ген. Мутафчийски!

ТОП Новини 0 Прочетено: 63378 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Миролюба Бенатова с потресаващи думи часове след скандалното интервю с ген. Мутафчийски!

Ясно се вижда обаче, че видеото е монтирано на доста места!

Снощи социалните мрежи буквално прегряха и гръмнаха от "скандалното" интервю на Миролюба Бенатова с ген. Мутафчийски. Особено в края му, когато видимо вбесен, шефът на ВМА избухва: "Очаквам много да измрат. Ама яко да измрат. Ей сега ще видиш"...

На първо четене човек си казва, че генералът или се е побъркал, или се е взел за Господ. Но втори поглед ясно показва, че видеото е монтирано и то на няколко места. Картина и звук не съвпадат, а преди финалните думи на хирурга се наблюдава "рязане". Дефакто не е ясно какъв е бил предхождащият въпрос на Бенатова.

Която обаче не си оставя коня в реката, а избухна с още коментари и разкрития в мрежата. "Не съм позволявала на никого да ме обижда толкова концентрирано, да опитва да подменя смисъла на думите ми умишлено, да ми се кара и да нарича това, което казвам глупост. Но не отвърнах.

Сега се опитват да подменят историята, приписвайки ми всичко, което направи той. Защо, бих се питала по друго време и на друго място. Сега знам отговора.

И знам защо той от вратата ме посрещна с думите:"Ти, от таксито, къде си тръгнала да се връщаш?", разкри Миролюба Бенова часове след като скандалното видео обиколи нета.

До момента няма отговор и коментар от шефа на ВМА, но се надяваме, че такъв няма да закъснее.

Източник: razkritia.com

Интервю ген. Мутафчийски Мутафчийски Бенатова Миролюба Бенатова
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0