loading...

Важна финансова новина за абонатите на "Топлофикация"

"Топлофикация" направи важно съобщение за изравнителните сметки на клиентите си тази година От "Топлофикация" съобщиха важна новина, свързана с предстоящите изравнителни сметки. Дружеството вече е организирало

image

"Топлофикация" направи важно съобщение за изравнителните сметки на клиентите си тази година

От "Топлофикация" съобщиха важна новина, свързана с предстоящите изравнителни сметки. Дружеството вече е организирало отчет на  уредите за дялово разпределение, който е започнал от 14 май.

На база на отчетените показания през май ще се изготвят изравнителните сметки за топлинна енергия, които ще се отнасят за периода май 2019 – април 2020 година, съобщиха от дружеството.

Във връзка с престоящите изравнителни отчети ще бъдат поставяни на видно място съобщения във всяка жилищна сграда. На бележката ще са посочени две дати за посещение от инкасатор на "Топлофикация".

Във връзка с епидемичната обстановка в страната и предприетите мерки с цел ограничаване разпространението на коронавирус, инкасаторите ще носят маски, ръкавици и калцуни.

Всеки служител на дружеството ще се легитимира със служебна карта.

От "Топлофикация" припомнят, че при неосигурен или отказан достъп до топломерите, на съответните клиенти ще бъдат начислени сметки при пълна мощност на радиаторите според разхода на сградата.

Крайният срок за допълнителни отчети, възражения и рекламации е до 31 август.

На абонатите с ежемесечен отчет на топломерите, още в сметките през месец май ще започне приспадането на надвнесените суми за периода август 2019 – март 2020 г. От компанията допълват, че след 15 юни клиентите ще имат възможност да си получат надвнесените пари, пише Ретро.бг.

Още новини от Обществени теми