loading...

Мариана Пейкова, която уби съпруга си, разкри шокиращи подробности в съда

Мариана Пейкова, която е обвинената в убийството на партньора си Йордан Иванов, проговори в съда.  „Той ме биеше с тупаници. Удряше ме с юмруци по главата.

image

Мариана Пейкова, която е обвинената в убийството на партньора си Йордан Иванов, проговори в съда. 

„Той ме биеше с тупаници. Удряше ме с юмруци по главата. В един момент паднах на земята и се ударих лошо в цимента. Не знам колко съм лежала, като станах, той пак почна да ме удря. Взех ножа от масата, за да го изплаша, но не съм го удряла, той сам се дупна, може да е залитнал“, споделя обвиняемата.

За фаталния 24 юни м. г. тя споделя, че всичко започнало след изпиването на голямо количество алкохол – около 2 литра разреден спирт и 4 литра бира, пише БЛИЦ, позовавайки се на plovdiv-press.bg.

Мариана Пейкова е признала вината си, веднага след като е била арестувана. Тя обяснила, че съжалява, тъй като обичала Йордан. Двамата били заедно от 16 години.

В съда тя твърди, че не е нанесла на любимия си удар с ножа. „Събирахме се, разделяхме се, той много ме биеше, и брат му ме е бил. Аз много го обичах, затова не си тръгнах и онази вечер. Всичко е под влияние на алкохола“, разказа Пейкова. 

На въпрос на съдията към обвиняемата дали е обичала съпруга си заради алкохола или по принцип, Мариана отговори, че по принцип много е обичала Йордан. 

Още новини от Криминално