loading...

Полицейски куриоз край Нова Загора

По случая се води вътрешна проверка Полицейски, разиграл се в Нова Загора куриоз разтърси обществеността.   Полицейски служител от Сливен, е произвел неволен изстрел със служебното си оръжие.

image

По случая се води вътрешна проверка

Полицейски, разиграл се в Нова Загора куриоз разтърси обществеността.

 

Полицейски служител от Сливен, е произвел неволен изстрел със служебното си оръжие. Случката се е разиграла при задържането на двама производители на дрога.

 

В резултат на изстрела, куршум е охлузил по бедрото единия от задържаните, съобщава Sliveninfo. По случая е образувано досъдебно производство от Районна прокуратура Нова Загора.  Разследването ще покаже дали охлузването е причинило лека телесна повреда.

 

Своя вътрешна проверка прави и полицейската дирекция в Сливен. Акцията е осъществена от криминалисти на ОДП – Сливен. Миналата седмица те са задържали двама братя, които наскоро прибрали „реколтата“ от своята мини плантация с канабис край новозагорското село Полско Пъдарево.

 

Единият от братята побягнал, но по-късно е бил заловен. Куршумът от неволния изстрел на сливенския полицай докоснал другия брат, унищожавайки му мобилния телефон. Интересното в случая е, че пистолетът не е бил в ръцете на полицая, а в неговия кобур. Двамата братя са задържани, а по-късно освободени. Те се разследват за производство на дрога.

Още новини от Инциденти