loading...

Най-красивият престъпник в САЩ взриви Фейсбук

Не може ли да ни закопчаете заедно?, питат фенки на обирджиятаЖени от всички краища на Америка затрупаха Фейсбук страницата на полицията, след като в нея

image

Не може ли да ни закопчаете заедно?, питат фенки на обирджиятаЖени от всички краища на Америка затрупаха Фейсбук страницата на полицията, след като в нея бе пусната снимка на престъпника Джеръми Мийкс (30 год.), арестуван при серия престрелки и грабежи в Стоктън, Калифорния. Нарушителят на закона събра над 10 000 коментара и 30 000 харесвания в страницата си във Фейсбук, създадена от негова фенка. Повечето коментари са от представителки на нежния пол, които обявиха че са влюбени в господина.

Дамите се възхищават под кадъра най-често за изсечените му скули и невероятни сини очи. Сред коментарите има такива като: „Влюбена съм в престъпник” и „Не може ли да ни закопчаете заедно?”Някои дори смело предложиха Мийкс да участва в риалитито „Следващият топмодел на Америка”, пише блиц.

Полицията с Стоктън обаче съвсем не се прехласва по Джеръми и го обяви за „един от най-опасните престъпници в района на Стоктън”. Гаранцията му е 900 000 долара. Дали някоя „влюбена” богаташка няма да я плати?

 

Източник: burgas.utre.bg

Още новини от Забавно