loading...

Мутри пият отрова от кобра

Дебеловратите луднаха по змийско вино от Виетнам, с което поставят секс рекордЩура мода превзе столичния ъндърграунд - мутри се наливат с виетнамско оризово вино, в

image

Дебеловратите луднаха по змийско вино от Виетнам, с което поставят секс рекорд

Щура мода превзе столичния ъндърграунд - мутри се наливат с виетнамско оризово вино, в което отлежава мъртва кобра, за да станат зверове в леглото като Митьо Пищова. Изумени очевидци на екзотичната дегустация ни докладваха, че змийското вино пристига директно от столицата на азиатската държава Ханой на отлична цена - около 30 лева бутилката.

Оказа се, че шантавата приумица пламнала заради мълвата, че оризовото вино с мъртва кобра вдига потентността до висини, които дори виаграта не може да разкрие. Напитката е популярна във Виетнам от векове. Направата й е елементарна - в бутилка се слага предварително умъртвената силно отровна кобра, гарнирана с клончета от местни подправки, после съдът се пълни догоре с вино.

За да е безопасно, виното трябва да отлежи няколко месеца. През това време ядът на влечугото губи силата си, неутрализиран от етанола във виното. Понеже отровата на кобрата е на протеинова основа, спиртът я разгражда до безопасни съставки. Затова и виетнамците усилено рекламират питието с влечуги не само като безопасно, но и като изключително полезно.

Освен че помага много за поставянето на рекорди в креватната гимнастика, змийското вино връщало косата на олиселите си консуматори, давало им мъдрост и дълголетие. Виетнам е прочут и с други странни напитки. Преди време хит на пазара стана водка „Скорпион", в която на дъното плуваха няколко... скорпиона.

Твърди се, че един от редовните винопийци на змийския елексир у нас бил самият Димитър Вучев - Демби. Оцелелият след два атентата бос наскоро разбуни обществото със скандални факти покрай убийството на Константин Димитров - Косьо Самоковеца. Той твърди, че разстрелът му на 6 декември 2003 г. в Амстердам е бил поръчан лично от бившия премиер Бойко Борисов.

64bf93a89870134144ecb4f121966f34

Според Демби контрабандист №1 по онова време е бил съветван как да върти далаверите си лично от бившия шеф на Национална служба „Сигурност" ген. Атанас Атанасов. Генералът побърза да отговори на нападките в социалната мрежа. Той е категоричен, че никога не се е срещал със Самоковеца и не го е познавал лично.

 

[button link="http://www.vsekiden.com/151409" icon="none" target="blank" color="0071d7" textcolor="ffffff" size="small"]Към оригиналната статия[/button]
Още новини от Забавно