loading...

Полицаи заловиха двама издирвани

Двама издирвани мъже са заловени от полицията през изминалата вечер, съобщават от пресцентъра на областната дирекция на МВР във Велико Търново.Служители на Районното управление „Полиция" -

image

Двама издирвани мъже са заловени от полицията през изминалата вечер, съобщават от пресцентъра на областната дирекция на МВР във Велико Търново.

Служители на Районното управление „Полиция" - Горна Оряховица и Стражица  са установили двама мъже, обявени за общодържавно издирване, при проверки на леки автомобили.

Снощи около 22:10 ч. в Горна Оряховица полицаите са спрели за проверка автомобил „Мерцедес". В колата е бил 21-годишният К. К. от горнооряховското село Горски Долен Тръмбеш. Мъжът се издирвал по досъдебно производство на РУП - Горна Оряховица.

Същата вечер в с. Николаево служители на районното полицейско управление в Стражица спират „Опел Вектра". Проверен е пътуващият в автомобила мъж с инициали С. А. на 29 години от ветовското село Писанец. Той се е издирвал от полицаите в Разград и  Русе във връзка с водени досъдебни производства.

 
Още новини от Бюлетини