loading...

Мъж заложи 1 000 фалшиви долара в букмейкърски пункт в Русе

1 000 фалшиви долара заложи мъж на спортно събитие в букмейкърски пункт в Русе, съобщават от областната дирекция на МВР.Служител на пункта подал сигнал в полицията

image

1 000 фалшиви долара заложи мъж на спортно събитие в букмейкърски пункт в Русе, съобщават от областната дирекция на МВР.

Служител на пункта подал сигнал в полицията през уикенда. Той обяснил, че в края на седмицата непознат мъж заложил 1 000 долара – 10 банкноти по 100 – на спортно събитие при него. Той разбрал за измамата, когато поискал да внесе сумата в банка и служителите конфискували фалшивите банкноти.

Междувременно в Радомир са задържани двама с фалшиви пари и марихуана, съобщават от областната дирекция на МВР. Иззети са две неистински банкноти от по 100 евро и една от 100 долара, заедно с 20 дози марихуана.

24-годишният А.Н., заедно с 19-годишния си приятел – К.В. опитал да обмени 200 фалшиви евро на бензиностанция в града. Служителите обаче разбрали за измамата и извикали полиция.

Марихуаната и останалите фалшиви банкноти са открити при проверка в дома на А.Н. Двамата мъже са задържани за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

 
Още новини от Измами