loading...
Начало | Крими | Митничарската щерка Мила Георгиева имала бригада за чупене на ръце

Митничарската щерка Мила Георгиева имала бригада за чупене на ръце

Синът на„Царицата на месото” Мартин карал бронирана кола за половин милион лева
Крими 0 Прочетено: 240912 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Митничарската щерка Мила Георгиева  имала бригада за чупене на ръце

Снимкова галерия

Арестуваната вчера от ДАНС Мила Георгиева, наричана също така и „Царицата на месото”, ръководела бригада за чупене на ръце. Прякорът „Царица на месото” получила преди 10 години, когато източвала ДДС от сделки с месо.

Дъщерята на бившия шеф на митниците Христо Кулишев Мила бе посочена като шеф  на банда за мокри поръчки, която вчера бе разбита при мащабна спецакция на ДАНС.

„Ядрото на бандата е от пет души. Сред най-важните са Мила и синът й Мартин”, разкриха представители на службите. Смята се, че бандата е отговорна за поне пет мокри поръчки, които обаче останали неизпълнени. Сред топмишените им бил Жоро Шопа, който се води дясна ръка на „кокаиновият крал” Евелин Банев -  Брендо.

Специалност на биячите бил рекета на търговци на месо и хранителни продукти, дедесари, както и наркоиграчи.

Групата разпространява марихуана, като същевременно се опитва да влезе в бизнеса с кокаин и амфетамини. „Точно по тази причина са имали и група за чупене на ръце”, допълват антимафиоти.

Обиска на палата на Мила Георгиева на ул. „Владимир Димитров - Майстора” в столичния квартал „Бояна” бе проведен с изключително внимание от страна на криминалистите.

В гаража на къщата била открита и бронираната лимузина „Мерцедес” за половин милион лева, с която с прдвижвал синът  й Мартин Георгиев, на когото всички в ъндърграунда викали Марто Джито или Малкия Митьо Очите. Първият му прякор идвал от любовта му към G-класата на „Мерцедес”.

 

Самият Мартин успял да избяга, като в монта тече издирването му.

ДАНС мокри поръчки спецакция Мила Георгиева „Царицата на месото” Жоро Шопа Евелин Банев - Брендо „Бояна” Цпецакция Мартин Георгиев
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00