Начало | Крими | Стана ясно каква ще е съдбата на Елеонора, която уби баща си

Стана ясно каква ще е съдбата на Елеонора, която уби баща си

Крими 0 Прочетено: 33138 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Стана ясно каква ще е съдбата на Елеонора, която уби баща си

Стана ясно каква ще е съдбата на Елеонора, която уби баща си

Магистратите взеха решение за Елеонора, която уби баща си. Тя остава зад решетките за 18 години затвор при строг режим. Това решение наложи Варненският окръжен съд. 

37-годишна жена, която умишлено уби собствения си баща късно вечерта на 28 ноември миналата година след запой, страда от лека форма на олигофрения. 

Тя е майка на пет деца, които е дала за осиновяване. Два месеца преди фаталната нощ тя се преместила да живее при баща си Стоян в с. Доброплодно.

Младата жена била безработна, а 61-годишният Стоян страдал от куп хронични болести и бил почти сляп.

Двамата обичали да си пийват, а под въздействието на алкохола дъщерята ставала раздразнителна. Във фаталния ден те отишли при брата на Стоян и поискали да ги почерпи.

Той ги отпратил, но им казал, че могат да получат рентата за нивите си. След като получили полагащите им се 66,64 лева, те купили 2 литра вино. 

След почерпката се скарали и Елеонора наръгала шест пъти баща си. Пет от ударите били в гърдите. Възрастният мъж починал на място. Час и половина след полунощ Елеонора подала сигнал на спешния телефон, съобщавайки че баща й лежи на пода, пише БЛИЦ.

Наложената присъдата подлежи на обжалване пред Апелативен съд - Варна, но от прокуратурата са категорични, че няма да обжалват.

Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha


Оценка на новината

5.00