loading...
Начало | Крими | Ето какво се случи с биячите на Слави Ангелов

Ето какво се случи с биячите на Слави Ангелов

Крими 0 Прочетено: 25956 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Ето какво се случи с биячите на Слави Ангелов

Горещи разкрития за един от биячите на Слави Ангелов

Един от биячите на журналиста Слави Ангелов излиза на свобода, реши Апелативният специализиран наказателен съд.

33-годишният Бисер Митрев е освободен срещу парична гаранция в размер на 25 000 лв. Това е вторият му опит да излезе на свобода, който очевидно се оказа успешен.

Близнаците Николай и Георги Асенови, които също са арестувани за побоя над журналиста, остават в ареста.

Вечерта на 17 март в близост до дома си главният редактор на вестник "168 часа" Слави Ангелов беше нападнат. Той бе пребит от трима маскирани мъже, въоръжени с метални тръби.

След акция на полицията и прокуратурата. месец по-късно бяха задържани двамата близнаци. Чукове, бухалки, палки, военни димки и знаме със свастика бяха открити при претърсване на колите и дома им.

Поръчителят на побоя все още се издирва от МВР.

Ангелов коментира във фейсбук новината за освобождаването на побойника.

"Още в началото предупредих и близките си да не забравят, че живеем в България, където е по-разумно да не се настройваш напразно за възмездие", споделя журналистът.

Така той коментира странните съдебни решения и добавя, че извършилите престъпления е редно да са в затвора, а не в ареста.

"Пък при братята близнаци Асенови се случи точно обратното - първата инстанция ги пусна, а втората ги върна в ареста. Чудя се, съвсем естествено при този разнобой - решенията на магистратите подчинени ли са на някакви правила и стандарти?", споделя Ангелов 
 и не крие, че не оптимист по случая.

"Цял живот, вече 26 години, работата ми е да помагам на хора, прецакани яко от българското правосъдие. Разследвал съм и съм разказвал стотици такива истории", пише още той и добавя, че вероятно е дошъл моментът и той самият да стане част от голяма статистическа група на българите, които са жертви на престъпления, лишени от възмездие.

Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00