loading...
Начало | Крими | Топ криминалист направи смразяващи разкрития за убийството на Станка Марангозова

Топ криминалист направи смразяващи разкрития за убийството на Станка Марангозова

Крими 0 Прочетено: 20412 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Топ криминалист направи смразяващи разкрития за убийството на Станка Марангозова

Топ криминалист направи разкрития за убийството на Станка Марангозова

В ефира на БНТ топ криминалистът Ботьо Ботев коментира убийството на Станка Марангозова.

Той заяви, че пи подобни престъпления липсва пряка връзка между организатора и извършителите. Комуникацията между тях се осъществява чрез няколко вериги от посредници.

Ботев заяви още, че в този случай поръчителите не са обърнали внимание на редица обстоятелства и факти, които биха довели до разобличаването им.

Фактът, че предстои дело, заведено от потърпевшата към извършителя, се набива на очи, коментира Ботев. Той подчерта, че Станка Марангозова е била убита ден преди да даде показания срещу поръчителя си.

За поръчката на убийството й се издирва чрез Интерпол Иво Масларов. Основният мотив за кървавата вендета е финансов. Марангозова завлякла с крупни суми поръчителя си.

Преди килърът да отнеме живота й, тя е подложена на физически мъчения. В тялото й са били гасени цигари, поясни експертът и добави, че жертвата е обяснила, че няма как да върне парите.

Ботьо Ботев подчерта, че действията на служителя от НСО, са лишени логиката на един организатор на поръчкови убийства. Както вече стана ясно, Марангозова е била ликвидирана от организирана престъпна група, чийто лидер е бивш служител на следствената служба. 


Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0