loading...
Начало | Крими | Проговори първият братовчед на зверски убитата Андрея

Проговори първият братовчед на зверски убитата Андрея

Крими 0 Прочетено: 28602 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Проговори първият братовчед на зверски убитата Андрея

Първият братовчед на зверски убитата Андрея направи шокиращи разкрития. Марио Мирчев призна, че е съкрушен от загубата на братовчедка си. Той сподели пред БЛИЦ, че тя е имала изключително тежък живот. Родителите й са разделили, когато била едва на 5 години. Първоначално за нея и за брат й полагали грижи техните баба и дядо по бащина линия. Но след като те починали, баща им получил попечителство над тях. 

Марио описва майката на Андрея като изключително неморална жена. За нея той каза, че е имала три брака и деца от всеки един от съпрузите. Но след раздялата, зарязвала не само мъжете си, но и децата, които има от тях. 

Андрея винаги се съобразявала с това, което ще кажат хората за нея. Тя не искала да има славата на майка си и затова много внимавала какво прави. Тийнейджърката винаги казвала на баща си къде отива. 

От четири години тя има връзка с едно момче. То е първата й любов. Приятелят й бил на косъм от самоубийство, след като разбрал какво се е случило с нея. 

Той споделил с баща й, че събирал парите от стипендията си и възнамерявал, след като Андрея завърши училище да й предложи брак. Парите, които е събрал, той дал на баща й за надгробна плоча. 

Само в БЛИЦ! Гаджето на закланата Андрея пред самоубийство, искал да вдигат сватба, а сега дал парите за... - 0

Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0