loading...
Начало | Крими | Страховити разкрития за жестоката екзекуция с Калашник край езерото Вая

Страховити разкрития за жестоката екзекуция с Калашник край езерото Вая

Крими 0 Прочетено: 28602 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Страховити разкрития за жестоката екзекуция с Калашник край езерото Вая

Съдът уважи искането на прокуратурата


Както вече стана ясно, Иван Петров от шуменското село Мадара, е извършител на жестоката екзекуция с Калашник край езерото Вая.

 

Именно той е убил приятеля си – бургазлията Петър Валериев. Жестокото убийство е извършено заради заем в размер на 50 хиляди лева.

Това стана ясно в съдебната зала, където бе гледана мярката за неотклонение на задържания, съобщава "Флагман". 

 

Между двамата датирало дългогодишно приятелство, но финансовите им разногласия довели до трагичната развръзка. 24 часа след като Иван застрелял с автомат „Калашников“ жертвата си и захвърлил тялото му между жп линията на СО МАТ и кв. "Долно Езерово", преместил трупа на около 200 метра. Това действие било продиктувано от страха му да не го открият, признал шуменецът при разпита си, обяви прокурор Иван Иванов.

 

По думите на държавния обвинител ДНК-експертизите доказват, че убитият и извършителят са участвали в банковия обир в София. Интересното в случая е, че тогава са отмъкнали солидна сума пари, но въпреки това Иван живеел доста скромно и дори близките му не забелязали да разполага с пари. 

 

Ако бъде признат за виновен за тежкото умишлено престъпление, го грозят от 10 до 20 години лишаване от свобода. Съдът уважи искането на прокуратурата и остави убиеца за постоянно в ареста. 

Източник: blitz.bg

банков обир Иван Петров Петър Валериев езерото Вая заем
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0