loading...
Начало | Крими | Нечовешко! Румънци изнасилиха децата си, за да…

Нечовешко! Румънци изнасилиха децата си, за да…

Крими 0 Прочетено: 23184 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Нечовешко! Румънци изнасилиха децата си, за да…

Този брутализъм разтърси света

Шестима души са били задържани в Румъния в рамките на разследване на родители по обвинение, че са насилвали сексуално собствените си деца.

 

Причината за извършеното от тях обаче е  не по-малко шокираща. Те подлагали децата си на сексуален тормоз, за да забавляват американски граждани, съобщава информационният сайт Зиаре.

 

Прокурори от Дирекцията за разследване на престъпленията на организираната престъпност и тероризма обискираха жилищата на 15 души в Букурещ. Обиски имало и в окръзите Илфов, Галац, Яломица, Олт, Прахова и Яш по подозрение в разпространяване на детска порнография, изнасилване, сексуално развращаване на малолетни и сексуална агресия.

 

Според прокурорите в периода 2014-2018 г. заподозрените лица са осъществявали орални сексуални контакти със собствените си деца, които към периода на извършване на деянията са били на възраст между 4 и 9 години, с цел да предоставят порноспектакли на американски граждани посредством електронно приложение.

 

Обвинените са се възползвали от неспособността на жертвите да се защитят и да изразят собствената си воля, посочва прокуратурата.

Източник: blitz.bg

деца Румъния сексуално насилие забавление
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0