loading...
Начало | Крими | Адвокат Марковски коментира каква ще бъде съдбата на банкерката Невена Йорданова

Адвокат Марковски коментира каква ще бъде съдбата на банкерката Невена Йорданова

Крими 0 Прочетено: 17766 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Адвокат Марковски коментира каква ще бъде съдбата на банкерката Невена Йорданова

Адвокат Марин Марковски хвърли голяма бомба за банкерката Невена Йорданова, която задигна един милион от влогове на клиенти на банка във Варна. Юристът разкри, че тя може да лежи в затвора за извършеното престъпление едва 6 години, а след това спокойно да си харчи парите.

 

Известният адвокат вече е консултирал една от страните по делото и е запознат в детайли с фактите, съобщават от Нова тв.

 

Той е категоричен, че в процес на намирането на парите е възможно да възникнат множество версии. Според него, банката трябва да пази влога.

 

Отклоняването на средствата е ставало при разпореждането с даден влог. Като банков служител Невена е имала това право, заяви Марковски.

 

Той допълни, че съгласно вътрешния ред на банката, тя е трябвало да уведоми своя колежка нейна, която да извърши проверка. Но това действие е било пропуснато.

 

Адвокат Марковски заяви категорично, че не вярва на романтичния елемент в този казус. Като човек, който добре познава психологията на съвременната жена, той е убеден, че мотивът за престъплението не е любов.

 

"Едва ли в днешно време една жена се влюбва толкова безпаметно и ще даде такава сума на мъж", заявява Марковски, цитиран от БЛИЦ. Той допълни, че признанията на Невена не я поставят в ситуация, в която е длъжна да върне парите. 

Адвокат Марковски хвърли бомба за банкерката, задигнала над милион лева заради любовник  - 0

Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0