loading...
Начало | Крими | Проговориха съседите на убитите баща и син от Пловдив

Проговориха съседите на убитите баща и син от Пловдив

Крими 0 Прочетено: 13860 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Проговориха съседите на убитите баща и син от Пловдив

Проговориха съседите на убитите Ботеви - жертвите от двойното убийство в Пловдив. Хората от блока ги описват като невероятно семейство.

 

"Христо израсна пред очите ми", споделя пред TrafficNews.bg съседка на убитите баща и син Ботеви. Съседите им споделят, че те са били кротки и спокойни хора, разбирали се с останалите в блока. В семейството никога не е имало конфликти.  Христо и Васил не са притежавали оръжие и не са били агресивни личности. Всички са потресени от вестта за убийството им.

 

Вчера Христо и Васил Ботеви бяха застреляни от свой роднина след скандал между тях. Драмата се разигра в склад на улица "Борба". 45-годишният Йордан Таков е извършителят на престъплението.

 

Васил и Йордан са първи братовчеди. Преди 5 години Христо Ботев, Йордан Таков и Иван Нейчев основават фирма "Сити Груп 1". Предмет на нейната дейност е търговия с различни стоки. Тримата мъже наели склад на ул. "Борба" 18. Те са занимавали с рециклиране и отдаване под наем на вендинг автомати.

 

Йордан Таков е признал за престъплението, но твърди, че то е извършено в условията на самоотбрана. Той споделя, че до фаталната развръзка се е стигнало след спор между него и сина на братовчед му. Обвиняемият е използвал законно притежавания си пистолет и с него е извършил престъплението. От прокуратурата съобщават, че направените от него самопризнанията се разминават със събраните доказателства, пише БЛИЦ.

 

Съседи на убитите баща и син Ботеви: Невероятни хора! Помагаха на всички - 0

Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0