loading...
Начало | Крими | Кървав екшън в центъра на София

Кървав екшън в центъра на София

Крими 0 Прочетено: 19656 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Кървав екшън в центъра на София

До момента няма задържани за инцидента

Кървав екшън се разигра насред центъра на София.

 

Столичанин беше пребит и ограбен посред бял ден. Причина за екшъна е станал отказът му на оферта за платена секс услуга от мургава проститутка.

 

Екшънът се е разиграл на столичния булевард „Сливница”, където редовно гастролират по всяко време на денонощието жрици, надзиравани от техните сутеньори, съобщи TrafficNews.

 

36-годишният Калин Чупориков получил настойчиво предложение за "една бърза с....." от ромка с доста отблъскващ вид. Мъжът категорично отказал и се опитал да продължи по пътя си. В този момент изскочил ром, който го цапардосал по главата и гърба с лопата. После заедно с жената, която предлагала експресни секс услуги, задигнали и телефона на Калин.

 

Пострадалият категорично отрича да е предизвикал по някакъв начин двамата роми. Грозната сцена се случила близо до автосервиз, откъдето обаче разказват, че не са разбрали за такъв инцидент. Пострадалият Калин Чупориков живеел в Бояна, но преди около две години се наложило да напусне жилището си заради проблеми на баща му с неговия брат, разказват хора от квартала.

 

До момента няма задържани за инцидента, но работещите на бул. „Сливница” твърдят, че всички в района се познават и очакват до няколко дни циганският тандем да бъде задържан.

Източник: blitz.bg

Роми София екшън жрица на любовта
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0