loading...
Начало | Крими | Съдът реши съдбата на Маринела Арабаджиева

Съдът реши съдбата на Маринела Арабаджиева

Крими 0 Прочетено: 18900 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Съдът реши съдбата на Маринела Арабаджиева

Днес специализираният наказателен съд разгледа казуса на Маринела Арабаджиева на закрити врата. Още в самото начало на заседанието адвокатът на Маринела – Ина Лулчева, поиска в залата да останат само нейни близки заради. Защитничката на Арабаджиева поясни, че мярката се налага заради разкриването по време на заседанието на подробности, свързани със здравословното състояние на клиентката й.

Съдът прие искането на Лулчва, предаде Нова телевизия. Актуално.ком, съобщава, позовавайки се на медията, че мярката на съпругата на Ветко Арабаджиев е била променена. Магистратите взеха решение да я пуснат под домашен арест. Причината за решението им е влошеното здравословно състояние на обвиняемата. 

Припомняме, че Маринела и Ветко Арабаджиеви се сдобиха с обвинения за участие в организирана престъпна група, чиято дейност е свързана с данъчни престъпления и пране на пари. В продължение на месеци властите ги издирваха, а през март тази година ги задържаха в имение в Испания.

Синът на милионерите също се озова зад решетките. Той остана в ареста близо седем месеца заради обвинение, че е държал в банковата си сметка 2,5 милиона евро, за които е знаел, че са придобити чрез данъчни престъпления. 

Милионерският наследник излезе на свобода. Той плати рекордна сума за гаранция. Магистратите го освободиха срещу половин милион лева.

 

Съд решава за Маринела Арабаджиева - 0

Източник: Актуално.ком

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00