loading...
Начало | Крими | Полицията проверява смъртта на други клиенти на килърите от Негован

Полицията проверява смъртта на други клиенти на килърите от Негован

Крими 0 Прочетено: 67410 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font

Полицията започва проверка на всички адреси, където убийците от Негован са извършвали ремонтни дейности. Разследващите не изключват опцията двамата да се окажат замесени и в други подобни престъпления и да се окаже, че има още жертви на жестокостта им. 

 

Към настоящия момент е подаден само един сигнал за смъртта на 85-годишна жена. Според близките й тя е починала при мистериозни обстоятелства. След кончината й те установили, че са променени имената на титуляра в партидите за вода и ток. 

 

Все още не са открити доказателства, свързващи килърите от Негован с други подобни престъпления. Но в хода на разследването не е изключено и това да се случи. 

 

В сряда сутринта в село, намиращо се в близост до столицата, килърите бяха арестувани, след като цяла седмица полицията ги следи. След ареста те са направили пълни самопризнания. 

 

Криминалистите споделят, че подобни случаи са рядкост - първо са били открити извършителите на престъплението и едва след това жертвите. 

 

Извергите били наети от възрастните хора, за да извършат ремонт в жилищата им. Те планирали убийството им с цел да отмъкнат след това парите им продажбата на имот. Преди това възрастният мъж споделил с един от работниците, че е продал един от апартаментите си, но не държи парите в банка, тъй като лихвите са ниски. 

Източник: Пик.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0