loading...
Начало | Крими | Николай Банев с охрана в затвора

Николай Банев с охрана в затвора

Крими 0 Прочетено: 27720 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Николай Банев с охрана в затвора

Николай Банев, разследван за тежки икономически престъпления се е сближил с един от гангстери в страната ни с най-богато крими досие - Камен Балбузанов, който е известен като Камен Куката. Арестанти свидетелстват, че плевенчанинът се е превърнал в охрана на олигарха, Варна24.бг, позовавайки се на "Уикенд“.

Мафиотът от Плевен навремето беше част от групировката ВИС за Плевенския регион. През последните години той се сдоби с общо 11 присъди за кражби, хулиганство и измами и дори сключи сделка с полицията.

Името му изплува и в т.нар. "банда на Чуковете", която години наред управлява търговията с опиати в София и по морето..

По делото за рекета над земеделски производители и търговци Куката беше оправдан. Свидетели, уплашени за сигурността си, се отказаха от показанията, които направиха в съдебната зала. Куката има и действаща присъда и това е причината да е в затвора вече втора година.

Николай Банев неотдавна бе преместен в затвора. Именно там се срещна с Куката, който напоследък играе ролята на негов бодигард.

Източниците на "Уикенд" споделят, че плевенчанинът е взел олигарха под крилото си. Той не оставя никой да го доближи. Куката привиквал за обяснение всеки, който се опита да заговори Банев. 

Източник: Варна24.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0