loading...
Начало | Крими | Авери на Жоро Илиев не вярват на последната версия за смъртта му

Авери на Жоро Илиев не вярват на последната версия за смъртта му

Крими 0 Прочетено: 12474 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font

Авери на Жоро Илиев не приемат версията на разследващите, че той е бил поръчан от Райко Кръвта. Те почетоха паметта му на 25 август - датата, на която той намери смъртта си. Преди 14 години на този ден той беше убит пред любимия си бар в Слънчев бряг. Куршум право в сърцето отне живота на висаджията. 

Приближени до него споделят, че тогава не са повярвали, че е мъртъв и все още не могат да повярват в това. Те не вярват и във версията на криминалистите, че Жоро Илиев е бил поръчан от Райко Кръвта. 

"Вероятно убийството му ще остане мистерия, неразгадана във времето", споделят хора от обкръжението му. 

Във фейсбук групите на последователите на ВИС се появи пост в памет на Главния, който гласи, че лидерите не трябва да се забравят. В групата се появиха и снимки от гроба на висаджията. От обкръжението му недоумяват защо двамата братя не са погребани един до друг. 

Майката на покойните мафиоти искала това да се случи, но волята на снаха й Мая била друга. Вдовицата реши да кремира съпруга си, заявявайки че това е била неговата воля. 

Негови приятели коментират в социалната мрежа, че за едни той е бил демон, но за тях винаги ще остане ангел. Те споделят, че Жоро Илиев е бил човек с огромно сърце, който винаги е държал на справедливостта, пише Факти.бг, позовавайки се на "Монитор".

Източник: Факти.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00