loading...
Начало | Крими | Съпругата на един от килърите в Негован проговори

Съпругата на един от килърите в Негован проговори

Крими 0 Прочетено: 11718 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font

Проговори съпругата на Пламен Шляпашки - един от килърите от трагедията в Негован. Пред "България он еър" тя заяви, че е потресена от случая. В тяхното семейство единствено Пламен работи. Съпругата му заяви, че всички разчитат на него и той много добре се грижи за тях. 

 

Пламен, който е баща на две деца, живее в столичния квартал "Дружба". Съпругата му заяви, че той е осигурявал препитанието на семейството си с работата си в Техническия университет. 

 

Тя не е имала представа за плановете му да убие възрастните хора. За стореното от него научила едва вчера. Съпругата на Пламен допълни, че тогава той споделил с нея какво е извършил. 

 

Както вече стана ясно, прокуратурата първо установи извършителите на престъплението и след това разкри самоличността на жертвите, което е прецедент. 

 

Според разследващите Пламен и колегата му Георги са планирали убийството преди една година. Мотивите за престъплението са финансови. Строителните работници планирали да отмъкнат парите на възрастните хора. Убитият пенсионер споделил с тях факти от личния си живот, които не е трябвало да споделя. Той продал един от апартаментите си и споделил с Пламен, че банките не дават високи лихви. 

 

Килърите планирали да отмъкнат около 60 000 -70 000 ерво от жертвите си. Убийството е било извършено в апартамента на пенсионерите в София.

 

Източник: Пик.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00