loading...
Начало | Крими | Името на Бай Миле изплува в нов скандал

Името на Бай Миле изплува в нов скандал

Крими 0 Прочетено: 11844 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Името на Бай Миле изплува в нов скандал

Името на покойния мафиотски бос Бай Миле изплува в нов скандал. Сикаджията, който не е сред живите, се оказа замесен с бар "Мулен руж" в меката на платената любов Слънчев бряг. Заведението, управлявано от крими героя Димо Петров - Флорината, се помещава в сграда, която е собственост на една от фирмите на вдовицата на Бай Миле - Силвия Панагонова, научи ПИК. 

Справка в регистъра показва, че заведението е собственост на веригата клубове "Ден Глейд Викинг", а посочената локация съвпада с тази на разбития бардак, пише ПИК, позовавайки се на Флагман. 

Според информацията заведението, собственост на вдовицата на Бай Миле е отдадено под наем на фирма, която няма нищо общо с нея. Спецакцията се проведе снощи, когато униформени нахлуха в клуба. Те завариха част от труженичките по време на изпълнение на служебните им задължения, допълва изданието. Управителят на клуба веднага е бил задържан. 

През очите на посетителите в заведението, босът и неговите служители са били изведени от клуба и качени в полицейска патрулка. Претърсването на "Мулен руж" е продължило цели 3 часа. По време на обиска е открита тетрадка, в която са записани цените на предлаганите услуги и отчети по дати. Клубът е бил на закътано място, но въпреки това съществуването му не е останало незабелязано от разследващите. 


Източник: Пик.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00