loading...
Начало | Крими | Приятел на Мартин Трифонов направи шокиращи разкрития

Приятел на Мартин Трифонов направи шокиращи разкрития

Крими 0 Прочетено: 18774 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Приятел на Мартин Трифонов направи шокиращи разкрития

Приятел на изверга Мартин Трифонов направи шокиращи разкрития за него. Негов съученик заяви, че това вероятно се е очаквало от него, тъй като е бил тормозен в училище. Всички знаели, че Мартин произхожда от по-бедно семейство. Но въпреки това в началото, той не таял лоши чувства към никого. Но постепенно започнал да се озлобява към околните. 

 

"Може би в даден момент се очакваше подобно нещо от него", споделя негов съученик пред бТВ. 

 

Първоначално всички знаели, че Мартин не живее с майка си. Но след това разбрали, че тя се е върнала и двамата отново живеят заедно. 

 

Адвокат Марковски също коментира в ефира този случай. Той заяви, че поведението на изверга Мартин се дължи на проблем в половото общуване и сгрешена полова ориентация. Юристът е категоричен, че хора като него не могат да се променят, а единствено могат да бъдат научени да се контролират и да се сдържат. 

 

Адвокатът заяви какво очаква изверга от сливенското село, който насили малката Кристин и отне живота й. Според него, Мартин ще излезе от затвора на 50 години, тъй като пълните самопризнания не намаляват присъдата, а водят до отпадане на възможността от доживотен затвор. Известният юрист допълни, че у нас само 60 души са осъдени доживотно, пише БЛИЦ. 

Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00