loading...
Начало | Крими | Адвокат Марковски разкри каква ще бъде съдбата на Мартин Трифонов

Адвокат Марковски разкри каква ще бъде съдбата на Мартин Трифонов

Крими 0 Прочетено: 34524 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Адвокат Марковски разкри каква ще бъде съдбата на Мартин Трифонов

Адвокат Марковски разкри каква ще бъде съдбата на изверга Мартин. Юристът коментира в национален ефир, че България от страна на розите, вече се превърна в страна на вампирите. Повод за казаното от него са престъпленията, извършени през последните дни - убийството на малката Кристин и труповете в язовира край Негован. 

Позовавайки се на опита си, Марковски прогнозира, че Мартин ще излезе от затвора на 50 години. При направата на пълни самопризнания, не се намалява присъдата, а отпада възможността съдът да постанови доживотна присъда, допълни юристът. У нас само 60 души са осъдени на доживотен затвор, коментира Марковски. 

Адвокатът заяви, че Мартин Трифонов ще излезе от затвора на 50 години, а малката Кристин не успя да прекрачи училищния праг. 

Според него в основата на това престъпление е обърканата полова преценка на Мартин. Марковски допълни, че хората като него не се променят. Те могат единствено да бъдат превъзпитани и да се научат да се въздържат. 

Той допълни, че кастрацията не е разумна мярка за България. ВМРО вече направи предложение тази мярка да бъде приета. 

Рецидивист от Германия се съгласи на кастрация, за да се избави от затвора. Но според адвокат Марковски, този модел е неприложим у нас, пише БЛИЦ. Той допълни, че начинът на полово общуване, определя поведението на хора като Мартин Трифонов. 


Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0