loading...
Начало | Крими | Зрелищен обир в Бургас

Зрелищен обир в Бургас

Крими 0 Прочетено: 32130 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Зрелищен обир в Бургас

Мъже обраха заложна къща в Бургас. Двамата мъже са задигнали златни накити от търговския обект, съобщават от ОДМВР Бургас, пише Вести.бг.

 

Инцидентът се е случил в заложна къща, намираща се на улица "Въстаническа" в жилищния комплекс "Меден Рудник". Крадците са привели в безпомощно състояние 30-годишната служителка и задигнали близо 300 грама златни накити. Тя споделя, че минути по-рано крадците влезли в обекта като клиенти и поискали да разгледат пръстен от витрината.

 

Докато продавачката ги обслужвала, единия от непознатите минал зад гърба. С помощта на съучастника си  я привел в безпомощно състояние. След това задигнали част от изложените златни накити. Крадците напуснали пеша района на заложната къща. Те не са се придвижвали с автомобил.

 

В морския град са предприети необходимите полицейски действия с цел установяване местонахождението на мъжете. На входно-изходните артерии на града, както и в централните части, така и в околните населени места има полицейски контрол, пише БЛИЦ, позовавайки се на информация от ОДМВР Бургас.

 

В процес на събиране са записи от камери на обекти, намиращи се в близост до мястото на инцидента. Установява се наличието на очевидци и при тяхното установяване те ще бъдат разпитани. Снети са показания от служителката в заложната къща, която вече е разпитана. Процесуалните действия продължават до изясняване на извършителите на грабежа.

Източник: Vesti.bg

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0