loading...
Начало | Крими | Бившият на фаталната Симона с обвинение за убийството на Коста Николов - Миджурина

Бившият на фаталната Симона с обвинение за убийството на Коста Николов - Миджурина

Крими 0 Прочетено: 197 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font

Гаджето на фаталната Симона - Михаил Станчев се сдоби с обвинение за убийство. Окръжната прокуратура в Бургас го предаде на съд, съобщават от МВР Бургас. 

Бившият телохранител потопи в кръв Слънчев бряг преди една година. На фаталния 02 юни 2018 година той отне живота на хазартния бос Коста Николов - Миджурина. Причината за убийството се оказа ревност. 

Симона Т. зарязала Михаил и заявила, че мечтае за лъскав живот. Веднага след раздялата им тя започнала връзка с хазартния бос. Във фаталната нощ 37-годишният телохранител причакал Симона и нейния любим пред хотел в Слънчев бряг. Девойката започнала работа в казиното на боса и всяка вечер двамата вечеряли навън. Но Миджурина не дочака поредната вечеря с любимата си. На излизане от хотела той беше пронизан с 4 куршума от бившия на любимата си. Симона също пострада. Михаил я простреля в главата. Два месеца лекарите в бургаската болница се бориха за живота й. Младата дама вече се възстановява. 

Бившият й любим вече се сдоби с обвинение за убийство. Откакто е зад решетките, той не иска да излезе на свобода, тъй като близките на убития хазартен бос постоянно го заплашват. 

Симона избягва да дава изявления пред медиите. Оказа се, че баща й шеф на полицията в Дряново. След драмата семейството категорично отказва изявления. 

Източник: https://blitz.bg

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0