loading...
Начало | Крими | Смразяващи разкрития за убийството край Асеновград

Смразяващи разкрития за убийството край Асеновград

Крими 0 Прочетено: 207 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font

Тази сутрин 35-годишен мъж бе убит с особена жестокост от собствения си баща в асеновградското село Козаново. Убитият мъж наскоро е бил за настанен за лечение в Център за психично здраве в Пловдив. Там специалистите го лекували от алкохолизъм. Баща му имал същия проблем. 64-годишният мъж също системно прекалявал с алкохола.

Двамата мъже от години били в постоянен конфликт. Вечерта преди да се разиграе кървавата драма, убитият мъж и неговият баща, употребили солидно количество алкохол. След това решили да отидат на вилата си и да поработят в двора.

Към обяд мъжете решили да се почерпят и след почерпката се стигнало до кървавата драма. Младият мъж е бил наръган многократно с нож. В резултат от дълбоките рани и тежката кръвозагуба, той е издъхнал.

34-годишният мъж е имал жена, с която живеел без брак. Към момента на трагедията, двамата били разделени.

Живущите в асеновградското село, където се разигра кървавата драма, са потресени от жестокостта, с която 64-годишният мъж отне живота на сина си. Те все още не могат да повярват, че бащата е бил способен да отнеме живота на собствения си син по толкова ужасяващ начин, пише БЛИЦ.

Убиецът е задържан. Срещу него е образувано производство и предстои той да бъде съден по бързата процедура. 

Източник: БЛИЦ.БГ

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0