loading...
Начало | Интервюта | Христо Широков - Широката: Не познавам Атанаска, за да я подстригвам

Христо Широков - Широката: Не познавам Атанаска, за да я подстригвам

Христо Широков - Широката е известен в медийното пространство като бивш бодигард на Димитър Желязков - Митьо Очите, впоследствие шеф на охраната му, а след това негова дясна ръка.
Интервюта 0 Прочетено: 546336 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Христо Широков - Широката: Не познавам Атанаска, за да я подстригвам Христо Широков - Широката в бургаският съд

Христо Широков, известен с прякора си Широката бе намесен вчера в делото за убийството на 8-годишната Алекс от Поморие.

За да защити сестра си, Северина Димитрова замеси името на "поморийската мафия". Според нея Христо Широков - Широката притискал обвинената за убийството на 8-годишната Алекс Атанаска Георгиева да става "муле" за пренос на дрога. Поради отказа й, той я подстригал.

В отговор екип на бургаският сайт "Флагман" се срещна с Христо Широков. Пред екипа им той заяви:

"Коя е тази Атанаска Георгиева?! Никога в живота си дори не съм я виждал. Сестра й Северина Димитрова най-безцеремонно лъже. Нямам нищо общо с тези хора. Атанаска не я познавам, защо ми е да я подстригвам?!

Как ме виждате да имам нещо общо с Атанаска? Познавам сестра й Северина, тъй като тя и мъжа й имат хотел и понякога съм я виждал като съм минавал оттам. Аз съм приятел на семейството на Алекс и явно заради това са се сетили за името ми и са решили да го използват. Ще съдя Северина Димитрова за клевета и то за такова обезщетение, че да сваля и последната дрешка от гърба й."

Досие

Христо Широков - Широката е известен в медийното пространство като бивш бодигард на Димитър Желязков - Митьо Очите, впоследствие шеф на охраната му, а след това негова дясна ръка. Многократно е попаднал в медийното пространство заради съдебни дела, свързани с изнудване, рекет, заплахи. Най-често свидетелите срещу него спират да се явяват по делото или оттеглят показанията си. 

Митьо Очите Поморие Христо Широков - Широката Димитър Желязков - Очите Северина Димитрова
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5