Начало | Криминални досиета | Златин Златев – Златистия на свобода за два месеца

Златин Златев – Златистия на свобода за два месеца

Криминални досиета 0 Прочетено: 725382 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Златин Златев – Златистия на свобода за два месеца
Злати Златев-Златистия беше пуснат от затворническата килия в общежитието в село Самораново за да отиде на лечение във варненска клиника. Златев е освободен за два месеца, като за Нова година трябва да се върне, за да доизлежи присъдата си.

Златистия има заболяване на десния крак, което предизвиква трудно-зарастващи гнойни рани. В клиниката, където е лекуван два месеца през лятото му е извършена поредната операция. Сега ще му приложат специална рехабилитация за раздвижване. Ако масажите и раздвижванията не помогнат, ще се подложи на нова операция. При предишна операция е поставен имплант в крака на Златев.

Златистия излежава 18-годишна присъда за убийството на братовчеда на бившата си съпруга Филка - Любомир Мантарков. Жестокото убииство се извърши в центъра на Дупница пред очите на минувачи. Любомир Мантарков стопанисвал заведение в подземието на ресторант „Рилена“. След скандал между Златистия и клиенти на заведението Мантарков го изгонил. Златев отишъл и взел пушка от дома, върнал се пред заведението и прострелял смъртоносно Мантарков.

 
заболяване затвор Златин Златев – Златистия убииство
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00