Начало | Криминално | Ученички взимат по 50 лева заплата за да са дилъри

Ученички взимат по 50 лева заплата за да са дилъри

Криминално 0 Прочетено: 164178 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Ученички взимат по 50 лева заплата за да са дилъри
Отличнички стават дилъри срещу 50 лева за джобни пари, пише „Монитор“. Това е новата мода в училище, за която алармираха неправителствени организации и обезпокоени родители, които вече са съобщили и в полицията. В резултат на това вече има задържано 18-годишно момиче, крило марихуана в сутиена си. В дома й пък били открити цял плик от дрогата, както и електронна везна.

Избирали се по-старателни момичета с отличен успех, за да е по-трудно да ги заподозрат.  А момичета, защото девойките били и по-умни и комбинативни от връстниците си от срещуположния пол. Освен това по-малко се набивали на очи.

При цена между 10 и 20 лева за цигара с марихуана момичетата спокойно докарвали по над 250 лева на ден за новите си началници. С парите от амфетамините, които били 20 лева за грам, пък печалбите стигали до над 400 лева. От тях делът на новия дилър бил не повече от 50 лева. При добри резултати на девойките им се разрешавало да продават и кокаин. Белият прах обаче им се доставял по тъмно, и то в много малки количества – до 2-3 грама, които били силно разредени.
50 лева грама дилъри дрога кокаин Марихуана Момичета
общо: | показване:
Captcha


Оценка на новината

5