Начало | Бюлетини | 40 бона в джоба на убития Манджуков

40 бона в джоба на убития Манджуков

Бюлетини 0 Прочетено: 726138 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
40 бона в джоба на убития Манджуков
borislav_mandjukov-300x2202

Разстреляният бизнесмен Борислав Манджуков е носел в джоба си голяма сума пари. При огледа полицаи са намерили 40 хиляди лева, пише blitz.bg. От МВР са претърсили старателно и луксозния апартамент на бизнесмена, както и колата му – сив Майбах, паркиран в подземния гараж.През фаталната вечер Манджуков решил да не излиза с лимузината си и затова я оставил там, пише „24 часа”.

Полицаите са проверили също така и записите от камерите на околните сгради, за да бъдат открити данни за извършителя и евентуалните му съучастници. От МВР все още не потвърждават или отхвърлят слуховете, че е имало очевидец на разстрела.

До момента основната версия, по която работят разследващите, е че Манджуков е убит заради неуредени финансови отношения. За проблемите му с парите се заговори през последните две години, когато стана ясно, че част от имуществото му е блокирано. Освен с комисията Кушлев, бизнесменът имаше проблеми и с различни кредитори. Самият той обаче беше кредитор в десетки записни заповеди, с които е изнудвал свои клиенти да му преписват имуществото си.

[button link="http://www.blitz.bg/news/article/257965" icon="none" target="blank" color="0071d7" textcolor="ffffff" size="small"]Към оригиналната статия[/button]
Манджуков
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5