Начало | Анализи | Трагедия с млад полицай разтърси Сливо поле

Трагедия с млад полицай разтърси Сливо поле

Полицай се е самоубил днес преди обед в град Сливо поле. Става дума за Ваклин М. на 45 години, младши районен инспектор от "Охранителна полиция".
Анализи 1 Прочетено: 28350 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Трагедия с млад полицай разтърси Сливо поле

Полицай се е самоубил днес преди обед в град Сливо поле. Става дума за Ваклин М. на 45 години, младши районен инспектор от "Охранителна полиция".

На мястото има следователи, не мога да коментирам нищо повече, каза кметът на общината Валентин Атанасов, пише Монитор бг. Според първоначалната информация 45-годишният мъж е един от двамата квартални полицаи в градчето. Хората не знаят да е имал здравословни проблеми или такива от личен характер, разказа вуйчо му. Бил е семеен с две деца. Близките и колегите на полицая са потресени от трагедията. Никой от тях не предполагал, че можело да се стигне до трагичния инцидент. Причините защо е посегнал на живота си се изясняват.  „Възложено е на следовател от Следствения отдел да работи по случая. Разследването се води под ръководството на Окръжната прокуратура в Русе“, каза окръжният прокурор Георги Георгиев. 

По неофициална информация 45-годишният мъж се е застрелял в близост до дома си със служебното си оръжие, предава Русе Медия. Той е бил открит, след като сутринта не отишъл на работа и колегите му се притеснили. Не вдигал и мобилния си телефон. Впоследствие станало ясно, че служителят на реда е посегнал на живота си. Именно колегите му са го открили прострелян, вероятно с личното му оръжие. Имал е и ловна пушка, която е намерена в колата му. През целия ден пред дома му имаше много близки и колеги, потресени от трагедията. 

 

45-годишният полицай не е свързан с разследването на тримата служители на реда, които бяха арестувани заради корупция и вземане на подкупи на пътя, уточниха запознати. За последната година това е поредната трагедия в Сливо поле, след като през миналата зима ученици загинаха в тежка катастрофа на изхода на Русе, а семейство бе обгазено в дома си и починаха 8-годишно дете и баща му.

Източник: Блиц

Полицай Смърт
avatar
utteptNaf 2021-03-19 00:21:11
http://vsdoxycyclinev.com/ - mail order doxycycline
общо: 1 | показване: 1 - 1
Captcha


Оценка на новината

0