loading...
Начало | Анализи | Трагедия! Убитият в Русе оставя невръстно сираче (Семейството в шок от трагедията)

Трагедия! Убитият в Русе оставя невръстно сираче (Семейството в шок от трагедията)

Сигналът за жестокото убийството, станало тази нощ в Русе, е подаден малко след 22.30 ч. 31-годишен мъж бе наръган смъртоносно на улицата пред дома си.
Анализи 0 Прочетено: 27468 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Трагедия! Убитият в Русе оставя невръстно сираче (Семейството в шок от трагедията)

Сигналът за жестокото убийството, станало тази нощ в Русе, е подаден малко след 22.30 ч. 31-годишен мъж бе наръган смъртоносно на улицата пред дома си.

 

Тази сутрин полицията продължава с огледите, предава "РусеМедиа". Според разказите на близките младият мъж е бил у дома си на ул.“Света Петка“ заедно със свой приятел. Двамата излезли навън, след което по неизвестни засега причини бил нападнат в гръб и намушкан с нож.

 

Пострадалият се опитал да избяга по улицата, но бил прободен на 7 места и починал на десетина метра от дома си. Извиканият екип на „Спешна помощ“ само е констатирал смъртта му. Полицията е започнала незабавно разследване, а хората в квартала бяха изненадани, тъй като районът е спокоен.

 

По неофициална информация убитият е зет на небеизвестния в ромските среди Йоско. Той оставя малко дете сираче, а семейството му е в шок от трагедията.

Източник: Блиц

русе русе убийство
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

0