Начало | Криминални новини | Убийството на Георги Илиев —1 милион долара!

Убийството на Георги Илиев —1 милион долара!

Криминални новини 0 Прочетено: 413910 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Убийството на Георги Илиев —1 милион долара!

Убийството на Георги Илиев е струвало 1 милион в зелено.


Убийството на Георги Илиев не е просто поредна глава от гангстерските войни в България през 90-те години. Покойният бос на ВИС-2 бе убит при мистериозни обстоятелства през 2005 година, но едва 9 години по-късно обстоятелствата около смъртта му, излизат наяве.

Смята се, че за убийството на Георги Илиев са платени повече от 1 милион евро. А поръчката за Главния е дадена от негови конкуренти.
За такъв от години сочат Красимир Станчев—Легионера, който е известен като изпълнител на подобни мокри поръчки. Предполага се, че именно той е застрелял Георги Илиев на 25 август 2005 година, на Слънчев бряг.Криминалисти смятат, че замесен в убийството на подземния бос е Райко Кръвта. Но същия има пръст и в убийството на благоевградския лихвар Васил Горчев—Кьоравия. Кръвта обаче не е реалният, физически извършител на убийството. За да бъде убит Георги Илиев са платени 1 000 000 в зелено. На снайперист №1 на мафията, пише „Слава“.

След броени дни семейството ще отбележи 9 години от убийството на Георги Илиев. Легенди се носят за Главния, макар вдовицата му Мая Илиева да прави всичко възможно, за да стои в сянка и да държи далеч от любопитните очи и уши, всички тайни на фамилията. Особено най-тъмните сред тях.ВАИ Холдинг Васил Илиев ВИС Георги Илиев Убийство Христофорос Аманатидис - Таки
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5