loading...
Начало | Криминални новини | Евелин Банев-Брендо покри семейството си. Вижте къде

Евелин Банев-Брендо покри семейството си. Вижте къде

Криминални новини 0 Прочетено: 94626 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Евелин Банев-Брендо покри семейството си. Вижте къде

Евелин Банев-Брендо е купил тузарския имот, за да скрие в него жена си Моника и двете си деца


Евелин Банев-Брендо се уплаши за семейството си и ги покри! Соченият за най-големия наркотрафикант у нас е решил да скрие близките си във Франция. Запознати издават, че Брендо дори вече е обявил за продажба тузарския си имот в столичния квартал „Лозенец“.


Евелин Банев-Брендо

Евелин Банев-Брендо


Според слуховете, за баровската къща вече се е намерил купувач и той е руски мултимилионер. Който дори имал намерение освен къщата, да купи и комплекса „Оазис“, който също е на Евелин Банев-Брендо и се намира в непосредствена близост, в същия квартал.


Самият Евелин Банев-Брендо твърдо е решил да купи вила във Франция, където жена му Моника и двете му деца да живеят необезпокоявани. Банев дори е избрал и мястото – в Ница, научиха от „Всеки ден“, тъй като там било уютно и спокойно.


Припомняме ви, че миналата година дъщерята на Евелин Банев-Брендо – Лара, беше отвлечена, а похитителите я държаха в плен 47 дена. Според информацията, баща й е платил откуп от 500 000 евро, за да я види отново жива и здрава. Ако се вярва на слуховете, кокаиновият бос притежава състояние от 350 милиона евро, твърдят от ПИК.
The post Евелин Банев-Брендо покри семейството си. Вижте къде appeared first on Разкрития.ком.

Брендо Константин Дишлиев Лара Банева Моника Добринова Евелин Банев - Брендо
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5