Начало | Криминални новини | Мистерията около изчезването на Таня Дермнджиева се заплита

Мистерията около изчезването на Таня Дермнджиева се заплита

Криминални новини 0 Прочетено: 130284 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Мистерията около изчезването на Таня Дермнджиева се заплита

Не само полицията, но и приятели на Таня Дерменджиева, която изчезна мистериозно, я издирват под дърво и камък. Сигналът за изчезването на бизнесдамата от Поморие бе подаден рано тази сутрин от съпруга, които след като се събудил в 5,00 часа сутринта, установил, че тя не е у дома.

 

Вече са иззети записите от видеокамери, намиращи се в района на дома на семейство Дерменджиеви. Тя живее в Гръцката махала на Поморие.

 

Извършена е проверка на местата, където е възможно бизнесамата да отиде -  в магазина, в аптеката, при приятелки или роднини, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на "Флагман".

 

Съпругът на 60-годишната Таня Дерменджиева - Георги Дерменджиев е професионален златар. Той се занимава с изработката на златните накити, които съпругата му продавала в магазина в центъра на града.

 

Жители на Поморие ги описват като добри и почтени хора. Те се надяват, че скоро Таня ще се върне жива и здрава у дома.

 

Съседи споделят, че Дерменджиева е изключително уравновесена и отговорна жена, която помагала на всеки. Неслучайно в града тя е известна не само с прякора Златарката, но и с прозвището Душата. Дъщерята и зетят на Таня са служители в системата на МВР, пише БЛИЦ, позовавайки се на изданието.

 

Източник: Блиц.бг

Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00