loading...
Начало | Съд и прокуратура | Мегаделото срещу бандата на Таки насрочено за фаталния петък, 13-и

Мегаделото срещу бандата на Таки насрочено за фаталния петък, 13-и

Съд и прокуратура 0 Прочетено: 183204 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Мегаделото срещу бандата на Таки насрочено за фаталния петък, 13-и
Сред обвиняемите са членове на фенклуба на „Левски” „София Запад”

Мегаделото срещу страховитата Банда на чуковете започва в специализирания наказателен съд на фаталния петък, 13 юни, съобщава "Преса". На подсъдимата скамейка обаче няма да седнат лидерът на групата Христофорос Аманатидис-Таки и неговата дясна ръка Христо Хрант Вартерян – Исуса. Причината е, че и двамата са в неизвестност от пет години и прокуратурата е отделила материалите за тях в друго производство, разследването по което продължава.

След три дни пред Темида ще застанат 18 души, кой от кого по-известен както на службите ни, така и на родния ъндърграунд. Те ще отговарят за участие във въоръжена престъпна група за наркотрафик, грабежи и побоища.

Сред обвиняемите са Борис Борисов-Белята, Камен Балбузанов-Куката, ММА бойците Любомир Симеонов-Чука и Александър Пацов, Радослав Бързанов-Слънцето, който е бивш гард на висаджията Васил Илиев. Други от групата пък са свързани с фенклуба на „Левски” – „София-Запад”. С обвинение е шефът му Антон Калчев, както и братята Веселин и Пламен Ермалаеви, които станаха популярни след задържането им за взрива пред централата на РЗС в столицата през 2012 г. 

 

[button link="http://www.blitz.bg/news/article/272428" icon="none" target="blank" color="0071d7" textcolor="ffffff" size="small"]Към оригиналната статия[/button]

 
Радостин Бързанов - Радо Слънцето
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5