Начало | Съд и прокуратура | Бисер Миланов на съд заради заканата към бившата на Тишо Боксьора

Бисер Миланов на съд заради заканата към бившата на Тишо Боксьора

Съд и прокуратура 0 Прочетено: 166950 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Бисер Миланов на съд заради заканата към бившата на Тишо Боксьора
Софийски районен съд ще гледа делото срещу Бисер Миланов – Петното. Делото е насрочено за 13.30 часа. Петното е обвинен за заплаха за убийство на Боряна Георгиева.

Мярката за неотклонение на Бисер Миланов – петното „Задържане под стража” беше променена на „Подписка”, тъй като Бисер Миланов има три деца едното, от които с трудова неспособност.

„Ще ти отрежа бавно и мъчително главата и ще ти се изходя във врата”. Това е една от заканите на Бисер Миланов- Петното, които са залегнали в обвинителния акт на база твърденията на потърпевшата Боряна Георгиева. Заради тези и други изрази от типа „Знаеш ли колко души съм убил?” скандалният протестър беше подведен под отговорност за заплаха за убийство.

Боряна Георгиева е била жена на Тихомир Георгиев, известен като Тишо Боксьора. Същият бе осъден на 17 години за убийство, но не влезе в затвора, а се покри за известно време в Англия, откъдето ни го върна миналата година Скотланд ярд.

 

 

[button link="http://www.blitz.bg/news/article/269683" icon="none" target="blank" color="0071d7" textcolor="ffffff" size="small"]Към оригиналната статия[/button]
Няма етикети за тази новина
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5