loading...
Начало | Съд и прокуратура | Осъдиха Диян Гайтанов - Боксьора за побой над бияч на сина му

Осъдиха Диян Гайтанов - Боксьора за побой над бияч на сина му

Съд и прокуратура 1 Прочетено: 223272 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Осъдиха Диян Гайтанов - Боксьора за побой над бияч на сина му
Диян Гайтанов-Боксьора бе осъден от Районен съд-Бургас заради бой над 48-годишен мъж. На първа инстанция Боксьора бе осъден на 2 години пробация, поправителен труд и 20% месечна удръжка от възнаграждението му, съобщава „Флагман”.

Гайтанов беше знакова фигура от подземния свят в Бургас през 90-те години. Напоследък соченият за ръководител на група за набиране на проститутки не се изявява много, а и му се налага да ходи често по дела.

Той натупал 48-годишен мъж, заради това, че пребил детето му в края на 2011 година до МБАЛ-Бургас. Малчуганът провокирал гнева на бияча си заради това, че докато си играел, се ударил в колата му. От това мъжът побеснял и нанесъл няколко удара на детето, без изобщо да подозира, чий син е. Секунди по-късно на мястото се появил бащата, който „наказал” бияча.

Присъдата на Районен съд – Бургас подлежи на обжалване и протест пред Окръжен съд – Бургас в 15-дневен срок.

Оказва се, че Боксьора е доста набожен и всяка неделя ходи с 15-годишния си син на църква. Освен това той спасява хора от горящата сграда на ХЕИ-Бургас през зимата на 2008 г. Поне 10 служители бяха извадени живи от пожарникарите благодарение на това, че Боксьора държеше върху раменете си стълба на тераса от съседната сграда на стоматологията.

Героизмът му обаче не бе зачетен от управляващите и когато областният управител Любомир Пантелеев награждаваше полицаи и пожарникари след екшъна, Боксьора не бе повикан за поздрав. Причината – бил криминално проявен и не заслужавал внимание.

Кратка биография на Диян Гайтанов - Боксьора може да видите тук.
Бургас Диян Гайтанов - Боксьора Митьо Очите Побой
avatar
hitler 2014-01-11 15:00:35
и на моят син да посегне някои и аз ще го накажа.тоя е голям мъж на деца посяга ама си намери майстора.и веднага престъпник а е обикновен човек тея журналя веднага такъв бил онакъв бил боклуци
общо: 1 | показване: 1 - 1
Captcha

Оценка на новината

5