loading...
Начало | Съд и прокуратура | Марио Любенов – Заека направи самопризнания за убийството на Мирослава

Марио Любенов – Заека направи самопризнания за убийството на Мирослава

Съд и прокуратура 0 Прочетено: 65016 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Марио Любенов – Заека направи самопризнания за убийството на Мирослава
Марио Любенов – Заека, обвиняем за отвличането и убийството на 17-годишната Мирослава Николова от Перник, е направил самопризнания на днешното съдебно заседание. Обвиняемият е пожелал делото да се гледа по съкратената процедура като е заявил пред магистратите: „Разбирам обвинението и признавам фактите“. Тъй като съдът реши да уважи искането му, призованите свидетели бяха освободени.

Припомняме, че Мирослава Николова беше отвлечена на 7 ноември 2011 година докато се прибирала вкъщи от тренировка по таекуондо. Тялото й беше открито няколко месеца по-късно, заровено край село Планиница край Перник.

Като съпричастни с отвличането и убийството на момичето, бяха задържани Марио Любенов – Заека и неговият приятел – Стойчо Стоев-Чочо, който успя да се самоубие в дома си при възстановка на отвличането в присъствието на висши кадри на МВР.

Преди да стартира процесът срещу него, Марио Любенов пледира невменяемост, но след като няколко лекарски експертизи доказаха обратното, той застана пред съда. Според закона, най-тежкото наказание, което очаква мъжа, е доживотен затвор.
Заека Марио Любенов Мирослава Николова Перник Стойчо Стоев Убийство Чочо
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5