Начало | Регионални | Николай Пенев – Пойзъна се отчитал на Димитър Желязков - Очите допреди няколко години

Николай Пенев – Пойзъна се отчитал на Димитър Желязков - Очите допреди няколко години

Регионални 0 Прочетено: 1355634 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Николай Пенев – Пойзъна се отчитал на Димитър Желязков - Очите допреди няколко години Николай Пенев - Пойзъна в компанията на Калоян Стоянчов - Голямата Рижа

Бургаският крими-герой Николай Пенев – Пойзъна, който превърна във ферма за канабис апартамента си в бургаския ж. к. „Възраждане”, е известен в наркосредите в морския град. Неведнъж той е имал проблеми с властите, задържан е за редица престъпления, сред които разпространение на дрога и кражби.

Едно от последните му провинения е кражба на 2 радиостанции от „Метро”, заради което той бе зрелищно арестуван на бургаското летище.

Запознатите със сенчестия бизнес по морето твърдят, че звездата на Пойзъна изгрява в крими обществото през 90-те години на миналия век като пласьор на дрога, съден е за кражби. Името му се свързваше с наркодилърите на „свободна практика”.

Според източник от полицията, Пойзъна се отчитал на Димитър Желязков - Очите допреди няколко години. През 2007 година избухна бомба в апартамента му в ж.к. „Братя Миладинови”.

Калоян Стоянчов Симеон Стоянчов Димитър Желязков - Очите Николай Пенев - Пойзъна Симеон Стоянчов - Малката Рижа Калоян Стоянчов - Голямата Рижа
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5