loading...
Начало | По света | Президента на Русия: САЩ причиниха атентатите на 11 септември

Президента на Русия: САЩ причиниха атентатите на 11 септември

По света 0 Прочетено: 232848 Кратка връзка
Размер на шрифта: Decrease font Enlarge font
Президента на Русия: САЩ причиниха атентатите на 11 септември

Шокираща информация излезе в световните медии. Руският президент Владимир Путин разполага със спътникови снимки, които недвусмислено доказват, че САЩ са причинили атентатите от 11 септември 2001 година. Американски експерти твърдят, че независимо от факта, че отношенията между Русия и Съединените щати в момента са достигнали най-голямото си влошаване от Студената война насам, то руския президент досега е създал само „дребни неприятности“ на Барак Обама. Ситуацията е затишие пред буря и руския президент се кани да нанесе само един удар, но той ще бъде смъртоносен.

Русия подготвя публикуването на доказателства, които разкриват, че правителството на САЩ и американските разузнавателни служби са замесени в атаката от 11 септември 2001 г, при която бе ударен Световния търговски център в Ню Йорк, пише руската „Правда“. В доказателствата ще бъдат включени и сателитни снимки, предава още сръбския „Телеграф“. Както посочват от руският вестник, в доказателствата ясно се вижда, че американското ръководство стои зад атака.

Атаките са били организирани от американското правителство, но с помощта на посредници, така че нападението над Америка да изглежда като акт на агресия извършена от международна терористична организация.

Предполага се, че мотивът за подобна манипулация и убийството на над 5000 собствени американски граждани, са американските петролни интереси в Близкия изток.

Според руснаците доказателствата ще бъдат толкова достоверни, което в най-голяма ще оборени официалната версия за събитията от 11 септември. Ако доказателствата се окажат наистина достоверни и абсолютно неопровержими, то доверието в американското правителство ще бъде разклати и това ще доведе до масивни протести, което би могло да прерасне чак до революция, твърдят американски анализатори. Редом с това и позицията на Америка като лидер в борбата срещу международния тероризъм ще бъде подкопана.

В последно време администрацията на Обама не спира с атаките към Кремъл, макар те да изглеждаха като невинни закачки. Повечето скандали бяха предизвикани от слухове за здравето на руския президент, който бе нарочен за болен от рак, а по-късно и от аутизъм, като новината се появи във водещи американски издания като „Ню Йорк поуст“ и „Вашингтон поуст“. От Кремъл опровергаха и двете новини, но по всичко изглежда, че на Владимир Путин му омръзна от лошите шеги на Обама. А след като се постараха да съсипят и икономиката на Русия, президентът реши да отвърне на удара с истинска бомба.

От години в Интернет пространството фигурират няколко документални филма, показващи факти и обстоятелства, които всяват съмнения, че атентатите не са били организирани от терористи, а от вътрешни хора, свързани с правителството на САЩ. Официалната версия на американското правителство е, че 19 терористи са отвлекли 4 самолета, като два от тях са блъснали в кулите на Световният търговски център, един от тях в Пентагона, а последният е паднал сам, поради бунт на пътниците.

Част от обявените за терористи обаче са оказаха живи и намиращи се в други държави към момента на атентата, а два от отвлечените самолети липсват.

 

Владимир Путин Русия САЩ 11 Септември
общо: | показване:
Captcha

Оценка на новината

5.00